VÄXTER TILL OFFENTLIG MILJÖ

Kommuner, kyrkogårdsförvaltningar, entreprenader m.fl

Vi producerar utplanteringsväxter till kommuner, kyrkogårdsförvaltningar, entreprenader, bostadsrättsföreningar m.fl. Vår, sommar och höstväxter med leverans efter önskemål. Vi levererar även jord, näring, kalk, gräsfrö m.m.

Vårblommor

Penseer i olika färger, storblommiga och småblommiga. Dessa odlar vi i en 9cm rund kruka, 18st/låda. Utöver penseer så erbjuder vi även andra sorters växter som passar in på vårkanten, så som Bellis, Gyllenlack, Primula m.fl.

Sommarblommor

Kunden väljer efter egna önskemål vilka sorters växter vi ska odla och leverera. Utbudet är stort och det finns mängder av olika slags växter att välja emellan.

Höstblommor

Under hösten så är det andra växter som gäller. Ljung, Calluna, Brassica, Veronica, murgröna, Silverek mfl. Dessa växter odlar vi inte själva utan vi köper dem ifrån olika leverantörer i Sverige och Europa. Är ni intresserade av höstens spännande växter så ta kontakt med oss så hjälper vi er.

Jord & Gödning

Vi erbjuder jord i säck, storsäck och lösvikt. Vi säljer även gödning, kalk, gräsfrö m.m. Hör av er till oss ifall ni har något speciellt önskemål kring detta.

Offerter

Önskar ni offert gällande växter och annat så hör gärna av er till oss.

Kontakta Oss